O NAS

Kdo smo

Oblikovanje TIGR

Naše podjetje je specializirano za izdelavo visokokakovostnih ograj, zunanjih kuhinj in pohištva. Ponosni smo na ustvarjanje izdelkov, ki združujejo funkcionalnost, estetiko in vzdržljivost ter prispevajo k izboljšanju vašega doma ali poslovnega prostora. Naše izkušeno in strokovno osebje se posveti vsaki podrobnosti, da zagotovimo vrhunsko kakovost in popolno zadovoljstvo. Ne glede na to, ali potrebujete elegantno in varno ograjo za vaš dom, funkcionalno zunanjo kuhinjo za družinska srečanja, elegantno stopnišče, ki bo postalo osrednji del vaše notranjosti, ali po meri izdelano visokokakovostno pohištvo, tukaj smo, da vaše vizije uresničimo. . Zavezani smo k temu, da vam zagotovimo brezhibno izkušnjo od začetka do konca. Naša ekipa bo s strokovnim svetovanjem, natančnim načrtovanjem in natančno izdelavo zagotovila, da boste prejeli izdelek, ki je popolnoma prilagojen vašim željam in pričakovanjem.

Naši projekti

Rabim pomoč?

pogosta vprašanja

TIGR Design ponuja vrsto storitev, vključno z notranjim projektiranjem, projektiranjem in montažo zunanjih kuhinj ter rešitvami zunanjih ograj. Specializirani smo za preoblikovanje prostorov in ustvarjanje izjemnih okolij, ki odražajo vaš slog in izboljšajo vaš življenjski slog.

Začetek uporabe TIGR Design je enostaven! Preprosto stopite v stik z nami prek naše spletne strani ali nas pokličite in se dogovorite za prvi posvet. Razpravljali bomo o vaših načrtovalskih ciljih, željah in projektnih zahtevah, da začnemo proces uresničevanja vaše vizije.

Vsekakor! Zavedamo se, kako pomembno je delati v okviru svojega proračuna, hkrati pa zagotavljati izjemne rezultate. Med našim posvetovanjem se bomo pogovorili o vaših proračunskih omejitvah in raziskali ustvarjalne rešitve za doseganje vaših oblikovalskih ciljev brez kompromisov pri kakovosti.

Trajanje projekta notranje opreme se lahko razlikuje glede na obseg in zahtevnost. Lahko traja od nekaj tednov za manjše projekte do več mesecev za obnove večjega obsega. Med začetnim posvetovanjem vam bomo zagotovili časovnico glede na posebnosti vašega projekta.

Da, specializirani smo za ustvarjanje zunanjih kuhinj po meri, prilagojenih vašim posebnim potrebam in željam. Naša ekipa bo tesno sodelovala z vami, da bi razumela vaše zahteve glede kuhanja in zabave na prostem ter zagotovila, da bo dizajn izpolnil vaša pričakovanja in izboljšal vašo izkušnjo bivanja na prostem.

Vsekakor! Imamo bogate izkušnje pri izbiri materialov in zaključkov, ki ustrezajo vaši viziji oblikovanja in ustrezajo vašim funkcionalnim zahtevam. Naša ekipa vas bo vodila skozi postopek, vam strokovno svetovala in vam predstavila vrsto možnosti, med katerimi lahko izbirate.

Čeprav nismo neposredno vključeni v pridobivanje dovoljenj, vas vsekakor lahko vodimo skozi postopek in zagotovimo informacije o potrebnih dovoljenjih in soglasjih. Priporočamo, da se posvetujete z lokalnimi oblastmi ali angažirate posrednika za izdajo dovoljenj, da zagotovite skladnost z lokalnimi predpisi.

Pri TIGR Design smo ponosni na našo predanost izjemni izdelavi, prilagojenim storitvam in pozornosti do podrobnosti. Strast naše ekipe do oblikovanja nam skupaj z našimi bogatimi izkušnjami omogoča, da zagotovimo transformativne prostore, ki presegajo pričakovanja. Prizadevamo si za zadovoljstvo strank in smo ponosni na ustvarjanje modelov, ki resnično odražajo vaš stil in izboljšajo vaš življenjski slog.


This site is registered on wpml.org as a development site.