Storitve

naše storitve

Notranje ograje

V podjetju TIGR Design ponujamo obsežen nabor rešitev za notranje ograje, ki združujejo funkcionalnost, slog in izdelavo. Naše notranje ograje so zasnovane tako, da izboljšajo estetiko vašega notranjega prostora, hkrati pa zagotavljajo zasebnost, določajo meje in dodajo pridih elegance.

Zunanje ograje

Izboljšajte svoj zunanji prostor s strokovno izdelanimi zunanjimi ograjami in rešitvami za zasebnost TIGR Design. Naša ekipa je specializirana za načrtovanje in montažo ograj, ki ne zagotavljajo samo varnosti, ampak dodajo tudi estetsko privlačnost in ustvarijo zasebno zatočišče, v katerem lahko uživate. Ne glede na to, ali želite tradicionalno leseno ograjo, sodoben kovinski dizajn ali rešitev po meri, nudimo vrsto možnosti, ki ustrezajo vašim željam in dopolnjujejo vaše zunanje okolje. Izkusite popolno mešanico funkcionalnosti, lepote in zasebnosti z našimi storitvami zunanjih ograj.

Pohištvo

Naše storitve notranje opreme zajemajo vse vidike ustvarjanja očarljivega in funkcionalnega prostora. Ne glede na to, ali želite prenoviti enoposteljno sobo ali se lotiti popolne prenove doma ali pisarne, vas bo naša nadarjena ekipa vodila skozi celoten proces oblikovanja. Specializirani smo za razvoj koncepta, načrtovanje prostora, barvne sheme, izbiro pohištva, oblikovanje luči

Zunanje kuhinje

Izboljšajte svojo bivalno izkušnjo na prostem s po meri oblikovano zunanjo kuhinjo. Naši strokovnjaki bodo tesno sodelovali z vami, da bi ustvarili kulinarično oazo na prostem, ki se neopazno integrira z vašo pokrajino in izpolnjuje vaše posebne zahteve. Od postavitve zunanje kuhinje in izbire aparatov do izbire materialov in estetskih elementov, zagotavljamo brezhiben in prijeten prostor za kuhanje in zabavo.


This site is registered on wpml.org as a development site.